Centrumban a fordítás

Szolgáltatásaink

A Fordításcentrum fordítóiroda célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a fordítás, lektorálás és tolmácsolás terén. Több mint 200 kollégánk dolgozik azon, hogy minél gyorsabban, pontosabban és a legjobb minőségben készüljenek el a fordítások.

  • Műszaki fordítás
  • Jogi fordítás
  • Orvosi fordítás
  • Weboldalfordítás
  • Tolmácsolás
  • Lektorálás
Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk.

Ha visszahívást szeretne kérni, kérjük, adja meg az adatait, és kollégánk hamarosan keresni fogja Önt!

Vagy kérjen ajánlatot néhány egyszerű lépésben!

Miért érdemes minket választania?

Kiváló minőség

Magasak a minőségi elvárásaink.

Együttműködés

Hosszú távú partnerkapcsolatban gondolkodunk.

Határidő-garancia

A vállalt határidőre elkészítjük a fordításokat.

Hatékony kommunikáció

A pörgős és hatékony kommunikációt kedveljük.

Jó ár-érték arány

Kiváló ár-érték arányt kínálunk.

Gyors árajánlat

Szupergyors árajánlatot adunk.

Ügyfeleink mondták rólunk

„A kért fordításokat kivétel nélkül határidőre elkészítették, hibátlanul. Odafigyelnek a szakmaiságra, és tudom, ha velük dolgoztatok, mindig elégedett leszek. Cégünknek az üzleti szerződések fordítása kiemelten fontos, ebben mindig számíthattam rájuk. Mindenkinek ajánlom a Fordításcentrumot.”
Orha József, ügyvezető igazgató, Orha Művek Kft.
„Hosszú ideig kerestük a megfelelő fordításszolgáltatót, míg végül a Fordításcentrumhoz eljuttatott próbafordításból egy hosszú távú együttműködés nem lett. Mivel az autóiparban is rendkívül magas minőségi követelményeknek kell megfelelni, választáskor nem a „mindenáron a legolcsóbbat” elvre törekedtünk.”
Frecskó Erika, projektfelelős, Robert Bosch Automotive Steering Kft.
„A Fordításcentrum leveszi a vállamról azt a terhet, amit egy képzett, ugyanakkor az idegen szaknyelvet is jól beszélő fordító megtalálása jelent. A jogi szaknyelvben mindennél fontosabb a terminológia pontos ismerete, a Fordításcentrum szakképzett csapata ezen a téren sem ismer kompromisszumot.”
Dr. Halmos András, ügyvéd
"Nagyon megbizhato, gyors es professzionalis ceg, mindenkinek oszinten ajanlom. Szamunka hihetlen gyorsasaggal keszitettek forditast, raadasul nem is a legfelkapottabb nyelvek egyiken. Nagyon meg voltunk elegedve a szolgaltatassal es azzal is, ahogy a kollegak kommunikaltak velunk a reszleteket."
Varga Viktória

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink