Tolmácsolás

Tolmácsolást természetesen nem csak Budapesten, Egerben, ill. Budapest és Eger környékén vállalunk, hiszen fordítóirodánk adatbázisa számos olyan angol tolmács, német tolmács stb. adatait tartalmazza, akik az ország bármely részén (Budapest, Eger, Szeged, Pécs, Győr, Miskolc stb.) végeznek angol tolmácsolást, német tolmácsolást stb. Külföldi tolmácsolás esetében is olyan megoldásra törekszünk, hogy a tolmácsolás útiköltsége minél kevesebb legyen, ezért mindig megpróbálunk az adott országban élő angol tolmácsokat, német tolmácsokat stb. keresni a feladatra.

Gyors árajánlat:

Az Ajánlatkérés menüponton keresztül néhány lépésben kérhet árajánlatot, vagy ha a visszahívást választja, munkaidőben egy órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Ügyfélközpontúság:

Fordítóirodánk angol tolmácsolási szolgáltatás, német tolmácsolási szolgáltatás stb. igénybevétele esetén is maximális ügyfélközpontúságra törekszik, mert a legjobb megoldást szeretnénk nyújtani Önnek.

Minőségi garancia:

Ha minőségbeli hiányosságokat tapasztal az angol tolmács, német tolmács stb. munkájával kapcsolatban, panaszát kivizsgáljuk, és indokolt esetben kártérítést fizetünk.

Versenyképes ár-érték arány:

Ár-érték arány szempontjából verhetetlenek vagyunk.

Ingyenes tanácsadás:

Ha az angol tolmácsolással, német tolmácsolással stb. kapcsolatban kérdése lenne, professzionális fordítóirodaként szívesen segítünk. Keressen minket bizalommal, ha pl. nem tudja eldönteni, hogy melyik tolmácsolási fajtát válassza, vagy hogy milyen tolmácstechnikára lesz szüksége.

Adatvédelem:

Nálunk biztos kezekben tudhatja dokumentumait, mert angol tolmácsaink, német tolmácsaink stb. titoktartási nyilatkozatot írnak alá. Annak sincs akadálya, hogy erről Ön írásbeli igazolást kapjon.

Tolmácstechnika:

Külön kérésre együttműködő partnerünk segítségével a tolmácstechnikát is biztosítani tudjuk (a szállítást és a technikai felügyeletet is vállaljuk).
Amit vállalunk: angol tolmácsolás, angol szinkrontolmácsolás, angol konferenciatolmácsolás, angol-magyar tolmácsolás, angol-magyar szinkrontolmácsolás, angol-magyar konferenciatolmácsolás, magyar-angol tolmácsolás, magyar-angol szinkrontolmácsolás, magyar-angol konferenciatolmácsolás, német tolmácsolás, német szinkrontolmácsolás,  német konferenciatolmácsolás, német-magyar tolmácsolás, német-magyar szinkrontolmácsolás, német-magyar konferenciatolmácsolás, magyar-német tolmácsolás, magyar-német szinkrontolmácsolás, magyar-német konferenciatolmácsolás, de akkor is keressen minket bizalommal, ha más nyelvekre, nyelvpárokra van szüksége.

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink