Szolgáltatásaink

A Fordításcentrum fordítóiroda jelenleg az alábbi szolgáltatásokkal várja ügyfeleit:

Fordítás:

Az egyszerűbb dokumentumok fordítása, ill. lektorálása mellett vállaljuk webhelyek teljes körű fordítását a php/html forráskódok felhasználásával. Nyomdai minőségű kiadványok (reklámszórólapok, termékkatalógusok, prospektusok, plakátok stb.) esetén kérésére a kiadványszerkesztési munkálatokat is elvégezzük. A fordítóiroda vállalja továbbá ismeretterjesztő kisfilmek, céges bemutatófilmek, prezentációk, reklámfilmek stb. fordítását (hangalámondással, feliratozással vagy akár szinkronizálással).

Tolmácsolás:

A fordítóiroda kizárólag tolmács végzettséggel (tolmács szakvizsga, MA-képzés) rendelkező szakemberekkel dolgozik együtt. Jelenleg négy különböző tolmácsolási szolgáltatás közül lehet választani: fülbesúgásos tolmácsolás, konferenciatolmácsolás, konszekutív tolmácsolás, kísérő tolmácsolás. Igény esetén együttműködő partnereink segítségével a tolmácsolás technikai hátteréről is gondoskodunk (mikrofont, mobil tolmácsberendezést vagy tolmácskabint tudunk biztosítani).

Lektorálás:

Lektorálást akkor érdemes választania, ha a szöveggel szemben elvárás, hogy minden tekintetben illeszkedjen a célnyelvi szövegkörnyezethez és a nyelvhelyesség, szóhasználat, stílus, helyesírás szempontjából is megfeleljen a célnyelvi normáknak. A lektorálás szempontjából ajánljuk a Premium szolgáltatási csomagot, amely eleve tartalmazza a lektorálást. A fordítóiroda anyanyelvi és szakmai lektorokat is foglalkoztat.

Tréningek:

Az évek során megszerzett tapasztalatunkra és tudásunkra alapozva - a fordító- és tolmácspiac ismert szereplőinek részvételével - különféle gyakorlatias kurzusokat szervezünk fordítók és tolmácsok számára.

Ingyenes tanácsadás:

Bármilyen fordítással/tolmácsolással kapcsolatos kérdésben szívesen segítünk. Forduljon bizalommal a fordítóiroda munkatársaihoz, ha pl. nem tudja eldönteni, hogy webhelyének mely oldalait célszerű idegen nyelven is hozzáférhetővé tennie, vagy ha egy rendezvényhez tolmácsolást szeretne igénybe venni, de nem tudja, hogy melyik tolmácsolási fajta lenne a legmegfelelőbb.

Szakterületeink:

Fordítási és tolmácsolási szolgáltatásainkat számos szakterületen és számos nyelvkombinációban nyújtjuk. Ha esetleg nem találná meg az igényeinek megfelelő szolgáltatást, kérjük, akkor is keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen visszahívást, hogy segíthessünk Önnek.

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink