Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyek szolgáltatásainkkal kapcsolatban a leggyakrabban felmerülnek. Ha esetleg ezeken kívül bármilyen kérdése lenne, keressen minket bátran elérhetőségeinken vagy kérjen visszahívást!
Mi a megrendelés folyamata?

1) Árajánlat kérése: Ha a fordítóirodánk e-mailben vagy az Ajánlatkérés menüponton keresztül megkapta Öntől a forrásnyelvi dokumentumokat, részletes árajánlatot küldünk Önnek.

2) Megrendelés: Ha elfogadja az árajánlatot, küldünk egy Megrendelőlapot, amelyet aláírva az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell visszaküldeni.

3) Fizetés: A megbízást akkor kezdi el feldolgozni a fordítóirodánk, ha a fordítási díj kiegyenlítésére sor került, azonban egyedi megállapodás alapján előlegfizetést vagy részletfizetést is elfogadunk.

4) Fordítás átvétele: A fordítást a Megrendelőlapon megadott módon teljesítjük.

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink