Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda bemutatása

A Fordításcentrum fordítóiroda célja, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtson a fordítás, lektorálás és tolmácsolás területén. Mindezen felül szívesen adunk tanácsokat partnereinknek, valamint a szakterületünkhöz kapcsolódó képzéseket is szervezünk. Bármilyen problémával is szembesüljön a fordítás kapcsán, mi igyekszünk megoldást találni rá.

A fordítóiroda megalakulása óta azon dolgozik, hogy a legmagasabb szinten megfeleljen ügyfelei igényeinek és biztosítsa ügyfelei elégedettségét. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva fordításainkat három különféle minőségben kínáljuk. Ha fordításhoz vagy tolmácsoláshoz szeretne ajánlatot kérni, használja ajánlatkérő formunkat, amelyen csak a feltétlenül szükséges adatokat kell megadnia.

Munkánkat – a törvényi előírásokkal összhangban – kizárólag képesítéssel rendelkező fordítókkal és tolmácsokkal végezzük. A Fordításcentrum fordítóiroda több mint 20 munkanyelven végez nyelvi közvetítői tevékenységet különféle szakterületeken. A fordítóiroda kiemelt szolgáltatási területe a német fordítás és az angol fordítás. Ha Ön fordító vagy tolmács, és felkeltettük az érdeklődését, csatlakozzon hozzánk!

Dr. Fáy Tamás

Dr. Fáy Tamás
ügyvezető igazgató
okleveles német-magyar, magyar-német szakfordító és tolmács
a Magyar Fordítók és Tolmácsok Egyesületének volt elnökségi tagja

 

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink