Miért mi?

Minőségi szolgáltatás

Minőségi szolgáltatást nyújtunk, mert az Ön elégedettsége mindennél fontosabb számunkra. Fordításainkra és tolmácsolási megbízásainkra minőségi garanciát vállalunk.

Több mint 10 év szakmai tapasztalat
Több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk, és több mint 200 fordítóval/tolmáccsal állunk kapcsolatban.


Gyors árajánlatot adunk
Legyen szó fordításról vagy tolmácsolásról, a legrövidebb időn belül igyekszünk árajánlatot adni, ha pedig szükséges, a részletek miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot.


A határidőt Ön szabja meg
Rövidebb dokumentumok fordítását 24 óra alatt is el tudjuk készíteni. Nagyobb projektek esetében fordítói teammel dolgozunk, hogy a határidőt tartani tudjuk.


Távlatokban gondolkozunk
Maximális ügyfél-elégedettségre törekszünk, mert hosszú távú munkakapcsolatot szeretnénk kialakítani Önnel.


Piacképes ár-érték arány
Ár-értékben igyekszünk piacképes szolgáltatást nyújtani. Biztosan talál tőlünk olcsóbb szolgáltatót is, de ha a minőségi szempontokat is fontosnak tartja, akkor érdemes fontolóra venni a velünk való együttműködést.

Képzett fordítók/tolmácsok
Szakirányú végzettséggel rendelkező fordítókkal/tolmácsokkal dolgozunk.

Adatvédelem
A rendelkezésünkre bocsátott anyagokat bizalmasan kezeljük, minden fordítónk/tolmácsunk titoktartási nyilatkozatot ír alá.

Továbbképzési hajlandóság
Folyamatos szakmai továbbképzésre törekszünk. Szívesen veszünk részt szakmai rendezvényeken, az eseménynaptárunkban szereplő rendezvényekről pedig rendszeres tájékoztatást küldünk fordítóinknak, hogy lépést tudjanak tartani a legújabb trendekkel.

Képzéseket szervezünk
Gyakorlatias kurzusokat szervezünk fordítók és tolmácsok számára. A fordítás/tolmácsolás számunkra egy olyan gyakorlati tevékenység, amely csak megfelelő elméleti alapok ismeretében végezhető. Hisszük, hogy elmélet nélkül nincs gyakorlat.

Elhivatottság
És ami talán a legfontosabb: Számunkra a fordítás/tolmácsolás nem szakma, hanem hivatás. Imádjuk, hogy nemzetközi környezetben dolgozhatunk, és hogy tevékenységünk következtében – ha ideiglenes is - megszűnnek a kulturális és nyelvi határok. Ugyanakkor szeretnénk, ha a szélesebb közönség is jobban megismerné a fordítás és tolmácsolás világát, ezért 2014-ben elindítottuk a Minden, ami fordítás és tolmácsolás Facebook-csoportot, amely azóta is a szakmai információcsere egyik fontos fóruma, ismeretterjesztő blogot indítottunk, és időről időre az érdeklődő közönségnek szóló rendezvényeket szervezünk.

Rólunk

A Fordításcentrum fordítóiroda komplex fordítási, tolmácsolási és lektorálási szolgáltatást, valamint tanácsadást nyújt ügyfelei számára. Keressen minket bizalommal, mindig találunk megoldást.

Bővebben

Közösségi oldalaink